dilluns, 11 de juliol del 2011

Van passant els dies

Van passant els dies i encara és hora que comencem a caminar. El nou govern va molt lent. Ja fa més d'un mes i mig des de les eleccions municipals, i a hores d'ara encara no tenim cartipàs municipal. Avui, tot just un mes desprès del primer Ple (de constitució), ens hem reunit la Junta de Portaveus. A penes deu minuts que han servit per donar-nos l'ordre del dia del proper Ple (14 de juliol) i poc més. Encara no sabem què conté el cartipàs, quins noms propossen, quines retribcuions, etc. Tot molt decebedor.

Així no anem bé. Entenc que són novells i que estan una mica atabalats, però fa temps que ho havien d'haver enllestit. Fa prop d'un mes, per exemple, que no es pot contractar ningú, pendents d'aquest Ple de cartipàs. Massa endarreriment.

Així que arribarem al Ple pràcticament sense informació, i això que el nou alcalde es fa un fart de parlar de transparència, diàleg, "bon rotllo", etc. Doncs de moment, res de res. Ni transparència, ni diàleg, ni informació. Ja veurem què passa el 14 de juliol. CIU té 8 regidors, el PP 5, i això fa tretze,  de moment. O sigui, sense majoria absoluta. Clar que, els de la Plataforma són molt amics del PP, i potser la dreta extrema, l'extrema dreta i els de dreta-dreta, s'ho fan venir bé per tenir les majories necessàries. Deu n'hi do!

Nosaltres, doncs, farem d'oposició amb ganes, que ningú ho dubti, i això significa que no els deixarem passar ni una. I més si no donen signes d'apertura i diàleg, en profunditat.

Veurem què passa el 14 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada