dilluns, 7 de novembre de 2011

Passem a l'acció, doncs


No s'hi val badar. Aquesta vegada ens hi juguem molt. Ni ens podem quedar a casa, ni podem deixar que altres decideixin per nosaltres. No hem, no podem callar. Tenim l'oportunitat en aquestes properes eleccions, d'escollir què preferim, i bàsicament els dos grans partits a Espanya, PSOE I PP, i CIU a Catalunya aposten pel mateix: per una economia del dolor, l'atur i les retallades.

Per fer front a aquestes polítiques "doloroses", ICV-EUIA defensem l'ambulatori, l'escola i el treball.

I ho fem, amb propostes molt concretes: rescatem la gent, no els bancs; invertim en una economia social i sostenible per crear ocupació; no retallem, fem una reforma fiscal justa en la que pagui qui més té; aturem els desnonaments, dació en pagament ja!; avancem en aquesta democràcia que tants sectors de la societat reclama, per una democràcia de la ciutadania, neta i transparent; tanquem les nuclears, alhora que lluitem contra el canvi climàtic; defensem Catalunya i el dret a l'autodeterminació i contra el centralisme. Vet aquí, 7 accions per canviar-ho tot.

Ho deia la principi, no hem de callar, alguns voldrien que aquestes fossin les eleccions del silenci de l'alternativa. LES DE CALLAR. Callant no fem sentir la veu de la indignació. Aquestes eleccions són una oportunitat per deixar de callar, perquè la veu de la gent que reclama una nova política i una nova economia se senti amb força, enmig de les veus que, d'un color o un altre, criden amb entusiasme a favor de l'austeritat, de les reformes laborals, de l'abaratiment dels salaris i de les rebaixes fiscals.

Canviant una mica un lema que hem sentit molt aquests dies: si votes pots perdre, però si no votes i calles ja has perdut. Convertim aquestes eleccions en un clam per un canvi de debò.

Portem la veu d'esquerres i ecologistes i catalanista de debò al Congrès i al Senat. Tenim rumb, candidat solvent, comptem amb un programa sòlid i "nuestras manos son nuestro capital".

Defensarem el que uneix a la majoria: l'Estat del Benestar, la Democràcia i l'Autogovern. Passem a l'acció, doncs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada